TÁNCOLJ SZÁZHALOMBATTA 2023!

POLGÁRMESTERI FELHÍVÁS!
ÖRÖMTÁNCRA HÍVOK MINDEN KEDVES SZÁZHALOMBATTAIT!

2021-ben a világjárvány nehézségeivel szemben hirdetettem meg a Táncolj Százhalombatta közös táncot, amelyet 2022-ben folytattunk! Nagy öröm volt mindannyiunk számára a közös tánctanulás, a közös zenei élmény! Kicsik és nagyok együtt lehettünk, több százan élhettük át a tánc élményét, az életörömöt, amiben részesültünk, és amit a zene és a tánc kifejezett. Bizonyítottuk, hogy Százhalombatta táncolni szerető város, összetartó közösség!

AZ IDEI ÉVBEN IS FELHÍVÁST INTÉZEK ÖNÖKHÖZ!

Szeretném, hogy folytassuk a táncos mozgalmat, éljük át újra a közös tánc, az összetartozás örömét.

A KÖZÖS ÖRÖMTÁNC IDŐPONTJA: 2023. május 27. (szombat) 10 óra
Helyszín: Szent István tér

Kérem a helyi közösségeket, az egyéneket, a gyereket, a felnőtteket, az időskorúakat, hogy vegyenek részt a mozgalomban. Táncoljunk újra szabadtéren, városunk gyönyörű főterén, a Szent István téren.

Koreográfia: A táncot az idén is Házi Tamás, balettművész tanítja be a helyszínen. Felvételt készítünk a közös táncról, a Halom Televízió mellett látható lesz a közösségi médiában is, valamint részét fogja képezni egy új városimázs filmnek.

Öltözet: Kérem a résztvevőket, hogy az egységes megjelenés miatt kék farmerben és fehér pólóban táncoljon. A jogdíj miatt is fontos, hogy reklám, vagy reklámcélú felirat ne jelenjen meg semmilyen felületen.

Részvételi szándékukat kérem, jelezzék május 22-ig a jelentkezési lapon, az agnesdobospr@gmail.com e-mail címen.

A jelentkezési lap letölthető innen.

Információ: Dobos Ágnes – telefon: 06 30 996 6045

Jöjjenek el, táncoljunk együtt! A közös öröm, a közös tánc reményében találkozzunk újra!

Vezér Mihály
polgármester